Producent: EA Games
Wydawca: Electronic Arts Inc.
Dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
Wymagania sprzętowe: P4 3.0 GHz, 1GB RAM, GeForce 6500 lub Radeon 9500 z PS 2.0
Data premiery zagranicznej: 18 listopada 2008
Data premiery polskiej: 21 listopada 2008
Nośnik: DVD
Tryb gry: single / multiplayer
Wymagania wiekowe: brak oganiczeń
Wersja językowa: angielska
Kolejna, 12 już odsłona słynnej serii Need For Speed nadjedzie 21 listopada! Gra Need for Speed Undercover będzie dostępna w wersji dla komputerów PC, telefonów komórkowych oraz konsol PLAYSTATION®3, Xbox 360TM, WiiTM, PlayStation®2, Nintendo DSTM i PSP® (PlayStation®Portable). Tytuł powróci do korzeni serii Need for Speed, oferując widowiskowe pościgi policyjne i najlepsze licencjonowane samochody z całego świata. Oszałamiająca grafika i ilustrowana filmami fabuła
weź udział w pełnej akcji opowieści o pościgu i zdradzie. Wykonuj zlecenia i rywalizuj w wyścigach, aby zinfiltrować i unieszkodliwić międzynarodowy syndykat przestępczy.
Bitwa na autostradzie
walcz z policją i innymi kierowcami, starając się dorwać swą ofiarę w pościgach z udziałem wielu samochodów.
Nowa i znacznie ulepszona sztuczna inteligencja
oznacza znacznie bardziej agresywnych i inteligentnych policjantów, którzy gotowi są zrobić wszystko, aby Cię powstrzymać.
Przestępcze porachunki
zostań policjantem i ścigaj przestępców.
Wyjątkowy model jazdy
nowa mechanika gry pozwala na wykonywanie niesamowitych manewrów.
UPLOAD DZIĘKI SOŚNIE !
Crack i Spolszczenie linki poniżej
I jdownloader na koncu sam rozpakowuje gierke bardzo dobry program i tylko 10 partow po 500 mb wiec naprawde warto moim zdaniem nie oplaca sie wrzucac na mh gdzie bylo by tez kolo 10 partow a na dniach gta iv
Włącz go potem zaznacz sobie linki ktore chcesz sciagnac daj kopiuj w programie masz taki + to go kliknij daj akceptuj za chwile linki sie zaladuja daj ok i kliknij u gory taka zielona strzalke/jezeli obraz ktory powstal po scaleniu jdownloaderem nie dziala to go usun i wypakuj go win rarem
ja wczoraj na odsiebie mialem najpierw 25kbps a na koncu spadło do 9kbps. Tak wiec 1 part 100 mb sciagalo mi 2godziny i 4 minuty. Zeby nie bylo mam łacze 1 mb
Mam problem z gra gra chodzi na max ale co pare minut gierka zatrzyma sie na 2-3s. Ponadto czasem mam ponad 30fps a czasem jak zacznie sie przycinka potrzebny jest reset. Ogólnie gra słaba i nie podoba mi sie. Grafika jest taka sobie, ale policyjne autka lepiej wygladały w Most Wantedzie. Ogólnie Most Wanted jest o niebo lepszy
Mam problem z gra gra chodzi na max ale co pare minut gierka zatrzyma sie na 2-3s. Ponadto czasem mam ponad 30fps a czasem jak zacznie sie przycinka potrzebny jest reset. Ogólnie gra słaba i nie podoba mi sie. Grafika jest taka sobie, ale policyjne autka lepiej wygladały w Most Wantedzie. Ogólnie Most Wanted jest o niebo lepszy
A probowales zmiejszyc detale ?
_________________ Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne.