Tytuł filmu "1612" to jednocześnie rok, w którym rozgrywa się jego akcja. Jest to film opowiadający o Wielkiej Smucie, czyli czasach zamętu, w jakim na przełomie XVI i XVII stulecia pogrążyła się Rosja. W latach 1610-1612 wojska polskie toczyły wojnę z Rosją i w jej konsekwencji dotarły do Moskwy. Syn Zygmunta III, Władysław, został uznany carem, a załoga polska obsadziła Kreml. Jesienią 1612 roku w Rosji ruszyło pospolite ruszenie kupca Kuźmy Minina i księcia Dymitra Pożarskiego przeciwko polskiej władzy, sprawującej rządy w tym kraju. Data pokonania Polaków uznawana jest dziś w Rosji za święto państwowe. Film Chotinienko opowiadać ma historię narodu rosyjskiego, który w tamtym okresie musiał zmagać się z licznymi kandydatami do carskiego tytułu.
Michał Żebrowski wciela się w rolę Polaka, zakochanego w głównej bohaterce. Grana przeze mnie postać jest rozdarta między uczuciem, a kuszącym wpływem władzy - powiedział nam aktor. Z tego, co udało nam się dowiedzieć od Michała Żebrowskiego film ma być rodzajem baśni, przypowieści.
Gatunek: Dramat, Historyczny , Przygodowy
Data premiery: 2007-11-01
Rosja
Reżyseria: Władimir Chotinienko
Obsada: Michaił Porieczenkow, Andriej Fiedorow, Aleksander Bałujew, Marat Baszarow, Petr Kisłow, Wioletta Dawidowskaja, Swietłana Drużynina, Michał Żebrowski, Ramon Langa, Artur Smoljaninow, Danił Spiwakowskij, Walierij Zołotuchin.
Cześć wszystkim mam problem. ściągnąłem wszystkie pliki i chce je rozpakować winrarem a tu mi wyskakuje bład hasła a wpisuje gigapliki.org może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić dzięki
nie mógł byś zrobić tak żebym mógł to pobrać przez ygoowa?
takie wypowiedzi mnie rozwalają , 2 posty a życzenia jak księżniczka ma
pliki łatwo dostępne bo wystarczy wkleić do programu
nie dlugo chyba trzeba będzie zrobić akcje na forum LENIWYM STOP
Możliwe powody błędu:
- plik został usunięty za naruszenie regulaminu
- plik został usunięty przez właściciela
Proszę skontaktować się z osobą, która uploadowała plik na serwer (zwykle jest to osoba, która utworzyła temat/post na forum z którego pochodzi link). Niezbędne będzie ponowne reuploadowanie pliku na serwer.